Vali oma terrass. Leia CAMO süsteem, mis on õige Sinu jaoks

LEHTPUIT

Kui paigaldate ilusat lehtpuitu (Ipé, Tigerwood, Cumaru ja Bangkirai) ja soovite kinnitusdetaili, mis hoiab vastu ja seda on lihtne paigaldada. Kinnitusvaba pinna jaoks kasutage CAMO PRO juhikuid ja servakattekruvi või traditsiooniliseks paigaldamiseks Premium terrassikruvi. Kasutage lehtpuidu paigaldamisel eelpuuri CAMO ja soonega lehtpuust ja 34 mm paksuste terrassilaudade paigaldamisel spetsiaalse tarvikuga (artikkel 345089).

Kontrollige alati, milliseid soovitusi on Teile terrassilaua tarnijal ja kinnitusvahendite tootja esindajatel. Samamoodi järgige konkreetse rakenduse jaoks kohalikke ehitusstandardeid.

Tooted selle materjaliga kasutamiseks

LEVER

Painutustööriist LEVER, mida saab seada ühe pöördega, sobib igat tüüpi laudade ja taladega, sirgendab kõveraid laudu ning lukustab paika soontega terrassilauad ja klambrid.

Vaadake toodet>>

Terrassikruvid Edge

Sobitage patenteeritud rehakujulise otsaga kruvid Pro-seeria juhikuga, et saavutada lihtsalt ja taskukohaselt nähtavate kinnitusteta pind.

Vaadake toodet>>

Eelpuurimise puur

Kasutage eelpuurimise otsakut, et puurida auk enne lehtpuidust laudade kinnitamist roostevabast terasest terrassikruvidega Edge.

Vaadake toodet>>

Pro-X1 juhik

Pro-X1 juhik kinnitub laua külge ja loob 1,6 mm vahe, juhtides samal ajal kahte CAMO terrassikruvi Edge laua külje sisse.

Vaadake toodet>>

Pro-NB juhik

Mis tahes materjalist kitsa laua paigaldamiseks – töödeldud saematerjal, seedripuit, lehtpuit, komposiitmaterjal ja PVC

Vaadake toodet>>

Terrassikruvide Edge kruvitsa otsakud

Kasutamiseks Pro-seeria juhikutega ja terrassikruvidega

Vaadake toodet>>

Ehitage nutikamalt, Ehitage kiiremini.

CAMO tooteid on lihtne mõista ja kasutada ning need sobivad igale terrassile – nii saate töö kiiresti valmis teha ja edasi liikuda

Hankige CAMO