Vali oma terrass. Leia CAMO süsteem, mis on õige Sinu jaoks

Punapuu

Camo Edge kinnitusvahendid on suurepärane viis kinnitamaks punapuust terrassilaudu. CAMO tööriistad toovad Edge-teki kruvid laua küljele, mis tähendab, et laudu pole vaja lõhestada ega praguneda, piisab vaid tugevalt kinni hoidvast kruvist ja kinnitusdetailideta pinnast. Või kasutage Premium-kruvi, kui soovite traditsioonilist kinnitatud terrassi. Punapuidu paigaldamisel kasutage CAMO eelpuuri ja 34 mm paksuste terrassilaudade paigaldamisel spetsiaalset tarvikut (artikkel 345089).

Alati küsi, mida soovitab tootja poolne esindaja!

Tooted selle materjaliga kasutamiseks

LEVER

Painutustööriist LEVER, mida saab seada ühe pöördega, sobib igat tüüpi laudade ja taladega, sirgendab kõveraid laudu ning lukustab paika soontega terrassilauad ja klambrid.

Vaadake toodet>>

Terrassikruvid Edge

Sobitage patenteeritud rehakujulise otsaga kruvid Pro-seeria juhikuga, et saavutada lihtsalt ja taskukohaselt nähtavate kinnitusteta pind.

Vaadake toodet>>

Pro-X1 juhik

Pro-X1 juhik kinnitub laua külge ja loob 1,6 mm vahe, juhtides samal ajal kahte CAMO terrassikruvi Edge laua külje sisse.

Vaadake toodet>>

Pro-NB juhik

Mis tahes materjalist kitsa laua paigaldamiseks – töödeldud saematerjal, seedripuit, lehtpuit, komposiitmaterjal ja PVC

Vaadake toodet>>

Terrassikruvide Edge kruvitsa otsakud

Kasutamiseks Pro-seeria juhikutega ja terrassikruvidega

Vaadake toodet>>

Eelpuurimise puur

Kasutage eelpuurimise otsakut, et puurida auk enne lehtpuidust laudade kinnitamist roostevabast terasest terrassikruvidega Edge.

Vaadake toodet>>

Ehitage nutikamalt, Ehitage kiiremini.

CAMO tooteid on lihtne mõista ja kasutada ning need sobivad igale terrassile – nii saate töö kiiresti valmis teha ja edasi liikuda

Hankige CAMO